Ζητήστε να σας καλέσουμε
Request to call you Back
What challenge can we help you solve ?
How would you like us to contact you?
Login to see More

Migration to Microsoft Azure

Το Microsoft Azure είναι η κορυφαία παγκόσμια πλατφόρμα cloud στην αγορά σήμερα. Το συνεχώς διευρυνόμενο σύνολο υπηρεσιών σε υποδομές και εφαρμογές που ενσωματώνονται με τα τρέχοντα φορτία σας, καθιστά το Microsoft Azure την προφανή επιλογή για τις περισσότερες επιχειρήσεις Εάν σήμερα τρέχετε Windows, Microsoft SQL Server ή ακόμη και Open Source Linux σε τοπικό επίπεδο, μπορούμε να σας βοηθήσουμε να μεταβείτε στο Microsoft Azure, ώστε να μπορέσετε να αρχίσετε να επωφελείστε από την κλίμακα, την ασφάλεια και τις διαθέσιμες τεχνολογικές εξελίξεις. Η Space Hellas, προσφέρει όλο το φάσμα των cloud υπηρεσιών που μπορούν να βοηθήσουν στην πλοήγηση στο τοπίο του Cloud, δημόσιου ή υβριδικού. Ξεκινώντας με τη Cloud στρατηγική, το σχεδιασμό, τη μετάβαση και τελικά τη διακυβέρνηση, τη διαχείριση και τη βελτιστοποίηση.

Η Space Hellas παρέχει στο Microsoft Azure Cloud, υπηρεσίες που σας καθοδηγούν στο σωστό δρόμο. Είτε ψάχνετε να δημιουργήσετε μια στρατηγική multi-Cloud για να διαφοροποιήσετε το Cloud περιβάλλον σας είτε χρειάζεστε μόνο μια πλατφόρμα, σχεδιάζουμε μια στρατηγική που είναι η πιο κατάλληλη για την επιχείρησή σας. Επιλέγετε το σενάριο εγκατάστασης στο cloud που είναι κατάλληλο για εσάς - είτε πρόκειται για δημόσιο, ιδιωτικό ή υβριδικό cloud.

Η μεθοδολογία μας

Η ομάδα μας έχει μια πλούσια εμπειρία σχετικά με την μετάβαση, τη βελτιστοποίηση και την καινοτομία στο Microsoft Azure. Έχουμε αναπτύξει μια μεθοδολογία για να διασφαλίσουμε γρήγορες και επιτυχημένες μεταβάσεις, στις προσφορές μας, για το cloud της Microsoft. Αξιοποιήσαμε τα καλύτερα από το Microsoft Cloud Adoption Framework και εφαρμόσαμε την γνώση και την εμπειρία μας για να βοηθήσουμε τους πελάτες μας.

Όταν πρόκειται για τη μετάβαση διακομιστών της Microsoft στο cloud, το ολοκληρωμένο πλαίσιο μετάβασης της Space Hellas συνδυάζει βιομηχανοποιημένες δυνατότητες με προκαθορισμένα εργαλεία, μεθόδους και αυτοματισμούς ειδικά για τη μετάβαση σε όλα τα μοντέλα cloud και στις μεθόδους παράδοσης (IaaS και PaaS) για φιλοξενία Windows και SQL διακομιστών στο Azure.

Αυτό το πλαίσιο μετάβασης αποτελείται από 3 φάσεις με ελάχιστη συνολική διάρκεια ενός μήνα για όλες:

1. Ανακάλυψη και Ανάλυση

2. Εκτέλεση και Διαχείριση Μετάβασης            

3.  Αποδέσμευση Φορτίων Εργασίας

Αυτή η μέθοδος μπορεί να εγγυηθεί ένα επιτυχημένο αποτέλεσμα για την υιοθέτηση του cloud και μπορεί να εφαρμοστεί είτε για μια μικρή επιχείρηση πληροφορικής είτε για μια μεγάλη.

Η Space Hellas μπορεί επίσης να σας βοηθήσει με τον εκσυγχρονισμό εφαρμογών και τη μετάβαση δεδομένων, διασφαλίζοντας συμβατότητα με υπάρχοντα εργαλεία, απρόσκοπτη μετάβαση και χαμηλότερο λειτουργικό κόστος

Οι περιγραφικές συμβουλές, οι πόροι και τα εργαλεία μας.

 • Microsoft Cloud Adoption Framework
 • Ενημερωμένες προσφορές και κίνητρα.
 • Ανάπτυξη τεχνικών δεξιοτήτων (Εξασφάλιση οργανωτικής ετοιμότητας)
 • Βάσεις υποδομής και δεδομένων (Σχεδίαση/Δημιουργία εκτός «landing zone» βάσει βέλτιστων πρακτικών και ενσωματωμένων υπηρεσιών Azure)
 • Σχεδιασμός και Εκτέλεση Μετεγκατάστασης

Οι λύσεις μας

Windows Server and SQL Server Migration to Azure in 4 Weeks

Modernize SQL with Azure: 1-month Implementation

Case Studies:

Philosofish, EKPA, CTC, MITA

Microsoft CSP

Η Space Hellas είναι ένας απευθείας πάροχος Microsoft Cloud (CSP) λύσεων. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να αγοράσετε συνδρομές Azure απευθείας από εμάς και να επωφεληθείτε από τις πρόσθετες ομαδοποιημένες υπηρεσίες μας χωρίς επιπλέον κόστος και μοναδικές προσφορές προϊόντων όπως τα Azure CSP Credits. Αυτά περιλαμβάνουν:

 • Παροχή συνδρομών & Διαχείριση Υπηρεσιών
 • Βέλτιστες πρακτικές Ασφάλειας και Διακυβέρνησης
 • Συμβουλευτικές Υπηρεσίες
 • Ευέλικτη τιμολόγηση και βελτιστοποίηση κόστους
  • Ολοκληρωμένη Διαχείριση Δαπανών μέσω της πλατφόρμας Splunk Billing της Space Hellas.
  • Έλεγχος και ελαχιστοποίηση των δαπανών σας για το cloud
  • Μηνιαία Ενοποιημένη Τιμολόγηση
  • Προσαρμοσμένοι όροι τιμολόγησης
 • Υποστήριξη πολλαπλών επιπέδων 24×7 και πρόσβαση στα Εργαλεία υποστήριξης Premier από τη Microsoft

Η Microsoft ενθαρρύνει ολοένα και περισσότερο τους οργανισμούς να αγοράζουν την Azure κατανάλωση μέσω σύμβασης CSP αντί της πιο παραδοσιακής οδού Enterprise Agreement, και πάντα συνιστούμε το CSP και τη μοναδική μας προπληρωμή (Azure CSP Credits). Επιτρέπουμε στους πελάτες να περάσουν από την παλαιού τύπου άμεση EA/OVS στη νέα εμπορική εμπειρία του CSP

 • Παροχή πρόσκλησης για άμεσο πελάτη με EA στη νέα εμπορική εμπειρία στο CSP για το Azure
 • Η αποδοχή του πελάτη ξεκινά τη μετάβαση
 • Οι συνδρομές Azure μετακινούνται στη νέα εμπειρία Azure στο CSP

Apply Now

Cloud Connectivity

Στην σημερινή ψηφιακή οικονομία, ο ρόλος του Cloud computing έχει γίνει πιο σημαντικός από ποτέ. Οι εταιρείες δείχνουν αυξανόμενο ενδιαφέρον για τη χρήση υπηρεσιών Cloud. Η σύνδεση με το Cloud παραδοσιακά κατασκευάστηκε χρησιμοποιώντας IP tunnels μέσω του Διαδικτύου. Επομένως, για την πρόσβαση στα δεδομένα της εταιρείας χρησιμοποιείται το Διαδίκτυο.

Η Space Hellas παρέχει μια ασφαλή μέθοδο σύνδεσης των τοποθεσιών των Πελατών με τα Δημόσια Cloud (όπως το Microsoft Azure, το Amazon AWS, το Google Cloud, το Oracle Cloud κ.λπ.). Αυτό γίνεται με την καθιέρωση ιδιωτικής άμεσης σύνδεσης (L2 ή L3) μεταξύ των τοποθεσιών του Πελάτη και του Κέντρου Δεδομένων του Παρόχου Υπηρεσιών Cloud. Μέσω του εξαιρετικά ανθεκτικού δικτύου της Space Hellas, το οποίο έχει σχεδιαστεί για να παρέχει ανθεκτικότητα N + 1 για σφάλματα υλικού και ινών. Με τη Cloud Space Hellas σύνδεση, οι εταιρείες έχουν γρήγορη πρόσβαση στην Cloud υποδομή τους με μέγιστη ασφάλεια και καλύτερη απόδοση λόγω της ελεγχόμενης διαδρομής δρομολόγησης.

Η λύση συνδεσιμότητας μας στο Cloud, μπορεί να ενσωματωθεί σε υπάρχοντα δίκτυα MPLS VPN, επομένως το Cloud θα είναι προσβάσιμο σε όλα τα υποκαταστήματα πελατών μέσω του υπάρχοντος δικτύου WAN. Σε αυτό το είδος υλοποίησης, οι πελάτες μπορούν να χρησιμοποιήσουν ασφαλή πρόσβαση στο cloud τους με ελάχιστες αλλαγές στο υπάρχον δίκτυο WAN τους. 
Η συνδεσιμότητα στο Cloud μπορεί να βελτιωθεί περαιτέρω ώστε να υποστηρίζει πολλαπλούς  Cloud παρόχους μέσω μίας μόνο σύνδεσης. Με αυτόν τον τρόπο, οι πελάτες μπορούν να χρησιμοποιούν πολλαπλές υπηρεσίες Cloud ή να αλλάζουν Cloud παρόχους χωρίς αλλαγή στην  σύνδεσή τους. Οι πελάτες που χρησιμοποιούν πολλαπλούς παρόχους cloud για υψηλή διαθεσιμότητα έχουν έναν επιπλέον λόγο να εξετάσουν την Space Hellas Cloud σύνδεση.

Η λύση μπορεί να σχεδιαστεί στο χώρο του πελάτη για να παραδοθεί χρησιμοποιώντας σύνδεσμους ινών ή ραδιοφώνου MW (ή και τα δύο για μεγαλύτερη διαθεσιμότητα). Η λύση σύνδεσης cloud προσφέρεται με πλήρεις υπηρεσίες ολοκλήρωσης. Οι πολύ έμπειροι μηχανικοί της Space Hellas παρέχουν πλήρη συμβουλευτική και τεχνική υποστήριξη σε κάθε πελάτη, ώστε η Cloud σύνδεση να μπορεί να ενεργοποιηθεί με επιτυχία στους δρομολογητές WAN τους.  

Η λύση Space Hellas Cloud Connectivity παρέχει τα ακόλουθα οφέλη:
•    Ασφάλεια: η πρόσβαση σε παρόχους υπηρεσιών δημόσιου cloud είναι πιο ασφαλής με τη χρήση ιδιωτικού δικτύου. Ειδικό πακέτο κρυπτογράφησης διαθέσιμο για πιο απαιτητικές απαιτήσεις ασφαλείας.
•    Απόδοση: η πρόσβαση σε παρόχους υπηρεσιών δημόσιου cloud έχει ελάχιστη καθυστέρηση που μεγιστοποιεί τις επιδόσεις του δικτύου και την εμπειρία του χρήστη
•    Η συνδεσιμότητα Cloud μπορεί να διαμορφωθεί σύμφωνα με τις εξειδικευμένες ανάγκες του πελάτη είτε ως υπηρεσία L2 είτε ως υπηρεσία L3
•    SLA: Η απόδοση της υπηρεσίας παρακολουθείται, αναφέρεται και διασφαλίζεται από αυστηρή SLA σύμφωνα με τις ανάγκες των πελατών
Ενσωμάτωση: Η Space Hellas παρέχει λύσεις "κλειδί στο χέρι" ενσωματώνοντας τη συνδεσιμότητα Cloud στο υπάρχον δίκτυο του πελάτη.

Λύσεις:

Space Managed Express Route Service

Cloud Managed Services

Οι Υπηρεσίες Διαχείρισης και οι Λύσεις της Space Hellas σας παρέχουν την υποστήριξη που χρειάζεστε κατά τη μετάβαση στο Cloud. Παρέχουμε μια σειρά υπηρεσιών που έχουν σχεδιαστεί είτε για να υποστηρίξουν τις υπάρχουσες ομάδες σας είτε για να παρέχουν στην οργάνωση σας μια πλήρως ολοκληρωμένη υπηρεσία.

Η λύση διαχείρισης υπηρεσιών της Space Hellas σας επιτρέπει να βελτιώσετε τη σταθερότητα, την αξιοπιστία και τη διαθεσιμότητα της υποδομής της πληροφορικής και των υπηρεσιών των εφαρμογών σας, βελτιώνοντας συνεχώς τα επίπεδα απόδοσης και την διαχείριση των επενδύσεων πληροφορικής σας.

Ολοκληρωμένο φάσμα υπηρεσιών

Οι Υπηρεσίες Διαχείρισης μας περιλαμβάνουν ένα ολοκληρωμένο φάσμα υπηρεσιών της Microsoft και άλλων εταιρειών, συμπεριλαμβανομένων των πρακτικών Microsoft Cloud Platform, Hybrid Cloud και DevOps.

Ευέλικτα μοντέλα υποστήριξης

Οι υπηρεσίες διαχείρισης υπηρεσιών και υποστήριξης παρέχουν ένα ευρύ φάσμα ευέλικτων μοντέλων υποστήριξης που έχουν σχεδιαστεί για να συμπληρώνουν ή ενδεχομένως να αντικαθιστούν στοιχεία της ικανότητας και των εσωτερικών πόρων ενός οργανισμού.

Παρέχουμε ευέλικτες επιλογές υποστήριξης που καλύπτουν μια σειρά από μεμονωμένα στοιχεία υποδομής, πλατφόρμες και υπηρεσίες, έως ολοκληρωμένες λύσεις Διαχείρισης Υπηρεσιών, παρέχοντας υποστήριξη 1ης, 2ης επιπέδου και εργαλεία ITSM και σχετικές δυνατότητες, όπως ολοκληρωμένες λύσεις παρακολούθησης που συμπληρώνονται από σύμβαση Premier Support από τη Microsoft.

Ευέλικτες επιλογές τιμολόγησης

Είμαστε πάροχος λύσεων cloud και στο επίκεντρο των διαχειριζόμενων υπηρεσιών μας είναι η ευέλικτη τιμολόγηση, η δυνατότητα επιλογών τιμών με έκπτωση και οι βελτιωμένες επιλογές διαχειριζόμενων υπηρεσιών.

Οι λύσεις μας:

Space Azure Lighthouse

Space Hybrid Managed Services - Arc

Space BCDR with Azure in 4 weeks

Space Managed Express Route Service

Our Support Page:

Cloud Managed Services Support Page

Case Studies:

Philoosfish, CTC

Azure Virtual Desktop

Το Azure Virtual Desktop είναι η πιο πρόσφατη εμπειρία εικονικής επιφάνειας εργασίας του Azure από τη Microsoft. Επιτρέπει σε έναν οργανισμό να βιώνει το περιβάλλον του γραφείου του από οπουδήποτε στον κόσμο με πρόσβαση σε οποιαδήποτε συσκευή. Πρόκειται για μια υπηρεσία διαχείρισης που βασίζεται στο cloud, η οποία μπορεί να λειτουργεί σε επιτραπέζιους υπολογιστές Windows 10 και εφαρμογές εξ αποστάσεως. Η Microsoft ελέγχει και διατηρεί το επίπεδο υποδομής έτσι ώστε ο πελάτης να χρειάζεται μόνο να σκέφτεται τα δεδομένα και τα προγράμματα του χρήστη με την υποστήριξη της Space Hellas.

Κάντε το Azure Virtual Desktop πραγματικότητα για την επιχείρησή σας

Ως ένας από τους πρώτους συνεργάτες της Microsoft που εφάρμοσε την εικονική επιφάνεια εργασίας Azure στην Ελλάδα, βοηθήσαμε επιχειρήσεις όλων των μεγεθών να υιοθετήσουν τη δύναμη των εικονικών επιφανειών εργασίας στο Azure. Οι λύσεις μας φροντίζουν ολόκληρο το έργο σας, ελαχιστοποιώντας τις επιπτώσεις στην επιχείρηση και αναπτύσσοντας ένα ασφαλές περιβάλλον ευθυγραμμισμένο με τις βέλτιστες πρακτικές της Microsoft.

Οι λύσεις μας:

SPACE Managed Windows Virtual Desktop – WVD

Case Studies:

Philosofish

 

Linux and Open Source Databases

Περίπου το 50% των νέων VM που τρέχουν στο Azure τρέχουν Linux. Τα φορτία σε Linux γίνονται όλο και περισσότερο δημοφιλή για enterprise εφαρμογές και ο αριθμός αυτός αναμένεται να αυξηθεί. Αυτή η αύξηση οδηγεί στην απαίτηση για ολοκληρωμένη υποστήριξη του Linux σε όλα τα περιβάλλοντα cloud, συμπεριλαμβανομένου του Azure.

Η Space Hellas μπορεί να σας βοηθήσει να μετεγκαταστήσετε το περιβάλλον Linux και Open Source DB στο δημόσιο cloud και να αυξήσετε τη λειτουργική ευελιξία και την επεκτασιμότητα με τον πιο οικονομικό τρόπο. Στη Space Hellas σας βοηθάμε να κάνετε αυτή τη μετάβαση όσο το δυνατόν πιο απρόσκοπτη και εύκολη και να σας βοηθούμε να εντοπίσετε τη σωστή λύση από τις πιο κοινές διανομές και βάσεις δεδομένων του Azure για να υποστηρίξετε καλύτερα τις επιχειρηματικές σας απαιτήσεις και να βελτιώσετε την εμπειρία των τελικών πελατών σας. Οι βασικοί τομείς εστίασής μας περιλαμβάνουν τη μετεγκατάσταση των κέντρων δεδομένων, τον εκσυγχρονισμό εφαρμογών και δεδομένων και την επιχειρηματική συνέχεια.

Το επίσημο εργαλείο μετεγκατάστασης του Microsoft Azure βοηθά στη μετεγκατάσταση φορτίων Linux, συμπεριλαμβανομένων των υπηρεσιών ανοιχτού κώδικα στο Azure cloud χρησιμοποιώντας μια προσέγγιση μεταφοράς συστημάτων ή στρατηγικής αναδιοργάνωσης. Η υπηρεσία μετεγκατάστασης υποστηρίζει πολλές κορυφαίες διανομές Linux όπως το RedHat, το CentOS, το Ubuntu και το Debian και παρέχει μια ολοκληρωμένη προσέγγιση για τη μετεγκατάσταση της εφαρμογής και της κατάστασης του διακομιστή, στις εικονικές μηχανές την εφαρμογή και την υπηρεσία βάσης δεδομένων στο Azure. Παρέχοντας ακριβή ανακάλυψη και αξιολόγηση παράλληλα με την ορατότητα από άκρο σε άκρο στην κατάσταση μετεγκατάστασης, η υπηρεσία μετάβασης στο Azure  διασφαλίζει ότι η διαδικασία διαχειρίζεται με τον πιο οικονομικό τρόπο, χάρη στα χαρακτηριστικά και τα εργαλεία βελτιστοποίησης κόστους.

Λύσεις:

Migrate Servers to Azure 1 Month Implementation

Case Studies:

WebIQ, Enthalpy, MITA

Hybrid Cloud

Αξιοποιώντας το Azure Stack, η Space Hellas φέρνει την ευελιξία και την ταχεία καινοτομία του cloud computing σε τοπικά περιβάλλοντα. Οι οργανισμοί μπορούν τώρα να δημιουργήσουν σύγχρονες εφαρμογές σε υβριδικά περιβάλλοντα cloud, εξισορροπώντας την ευελιξία και τον έλεγχο. Το Azure Stack προφέρει μια πραγματικά συνεπή υβριδική πλατφόρμα cloud που παρέχει επιχειρηματικά κρίσιμες δυνατότητες στον οργανισμό σας μέσω μιας απλουστευμένης διαδικασίας και σας επιτρέπει να λειτουργήσετε γρήγορα με ολοκληρωμένα συστήματα.

Case Studies:

CTC, MITA

Azure CSP Credits

Η αγορά του Microsoft Azure μπορεί να είναι τόσο εύκολη όσο και η χρήση του. Τώρα μπορείτε να αγοράσετε Υπηρεσίες Azure ή οποιαδήποτε άλλη υπηρεσία Microsoft Cloud  μέσω του προγράμματος CSP με την προαγορά νομισματικών μονάδων Azure CSP Credits. 

Τα Azure CSP Credit είναι ένα προiόν CSP που προσφέρεται αποκλειστικά από την Space Hellas, το οποίο παρέχει την δυνατότητα προαγοράς υπηρεσιών Azure, Microsoft 365, Microsoft Security, Azure Marketplace  ή άλλες υπηρεσίες Microsoft Cloud μέσα από ένα ευέλικτο πρόγραμμα όπως είναι το Microsoft CSP. Μέσω των Azure CSP Credits μπορεί να γίνει χρήση όλων των benefits και των εκπτώσεων που προσφέρει η Microsoft στο πρόγραμμα CSP όπως Hybrid Use benefits ή Reserved Instances.

Η αξία της κάθε νομισματικής μονάδας είναι 84,33€ . O βασικός τιμοκατάλογος που ισχύει για την κατανάλωση των credits είναι ο Online Κατάλογος της Microsoft που ενημερώνεται κάθε μήνα και είναι διαθέσιμος στο Internet μέσω του Pricing Calculator. Σε αντίθεση με άλλα προγράμματα δεν υπάρχουν περιορισμοί όσον αφορά την διάρκεια και τον χρόνο κατανάλωσης των μονάδων από την ημερομηνία ενεργοποίησής τους. Η ενεργοποίηση και η παρακολούθηση της κατανάλωσης των credits γίνεται μέσω κατάλληλης εφαρμογής Billing  της Space Hellas. 

 

Πατήστε εδώ για να υπολογίσετε το κόστος των υπηρεσιών ή επικοινωνήστε μαζί μας για να σας βοηθήσουμε.(email: cloudsolutions@space.gr) 

Πελάτες που ήδη χρησιμοποιούν Azure CSP Credits  

 

Space Managed VMware Horizon

Cloud means many things to organizations, ranging from simply extending current operations and platforms to the cloud, to a full-on managed service like Desktop-as-a-Service. Accelerating the delivery of services and unlocking new use cases allow organizations to respond to market disruption and business change focusing on their business priorities.

VMware Horizon® is one of these solutions which enables a digital workspace with the efficient delivery of virtual desktops and applications and an unmatched end-user experience, keeping employees securely connected to corporate resources wherever they work and on any device. VMware Horizon also offers hybrid cloud delivery and Desktop-as-a-Service capabilities, both of which include common management and monitoring services as the backbone of an overall cloud-ready foundation.
 

Build resiliency with an agile cloud-based infrastructure

VMware Horizon® is a scalable and flexible platform delivering modern cloud management services to optimize on-premises and cloud-hosted desktops and apps. As business requirements change, Horizon can leverage the cloud to unlock key use cases, such as disaster recovery, data center expansion, and app colocation while easing management requirements through the use of hosted cloud services or even DaaS.

Make VMware Horizon a reality for your business

Space Hellas has helped organizations to adopt the power of Virtual Desktops based on VMware Horizon, taking care of the entire project, minimizing business impact and deploying a secure environment aligned to VMware best practices.

To successfully deliver benefits to the customer, projects are implemented using the following phases:

 • Initiate phase- specifying the goals and objectives to be addressed and identify the high-level risks and timelines associated with the goals.
 • Plan phase – engagement team will lead project sponsors, review expectations about the purpose of the engagement, the delivery approach, and timelines, the amount of time and effort required from the participants, expected schedule, activities and work products.
 • Assess phase - aims to identify the current state and determine the target state from a conceptual level perspective. This phase aims to define the customer use cases.
 • Design phase - the deliverable of this phase is the Solution Design document.
 • Implement phase - includes the deployment of technology or process change based on the respective components prescribed design.
 • Knowledge Transfer - this phase assists the customer with understanding the solution as a whole; this involves multiple knowledge transfer workshops and partitioned content or a single workshop and content.
 • Adopt phase- assists the customer with how to use the solution implemented, it follows the approach of see one, do one and teach one.
 • Close phase - The project review and conclusion activities include final presentation that summarizes the engagement activities performed for the resulting solution.

Space Hellas through this managed service can proactively monitor performance, security, cost and compliance of your Horizon environment in AWS, including logging incidents with Space Hellas NOC and SoC Service Desks.

Space Hellas a Gold Cloud First System Integrator, AWS Select partner, is well positioned and skilled to provide you with premium Managed Horizon services.

Our Managed Services include:

 • End-to-end design
 • Configuration / Integration / Migration
 • Performance & Alert Management
 • Continuous Metering & Monitoring
 • Regular Service Advisory & Reporting
 • 24x7 Incident Management- Space Hellas Service Desk

Cloud

Η Space Hellas είναι ένας διεθνώς αναγνωρισμένος κορυφαίος Cloud First System Integrator που εστιάζει στο να βοηθά τους πελάτες να επιταχύνουν το ταξίδι τους στον ψηφιακό μετασχηματισμό με εξαιρετική ανάπτυξη τα τελευταία χρόνια τόσο στο Consumed όσο και στο Billed Cloud Revenue. Έχει μετατραπεί από έναν παραδοσιακό πάροχο συστημάτων σε έναν εξαιρετικά επιδραστικό πάροχο Multi Cloud Systems Integrator και Managed Cloud Services με διεπιστημονικό τεχνολογικό βάθος με δυνατότητες μετασχηματισμού. Η Space Hellas επωφελείται από τη στρατηγική συνεργασία με Global Cloud Providers όπως η Microsoft, πρωτοβουλίες όπως το «GR for Growth» και συνεργασίες με παρόχους Global SaaS όπως η Oracle, η SAP, η Service Now και η Splunk. Επιπλέον καλύπτει ολόκληρο τον κύκλο των σταδίων υιοθέτησης του Cloud, ξεκινώντας με τον καθορισμό μακροπρόθεσμων επιχειρηματικών στόχων, παρέχει συμβουλές, μετεγκατάσταση και εκσυγχρονισμό πόρων μέσω των λύσεων Cloud IaaS, PaaS και SaaS σε συνδυασμό με την ασφάλεια στον κυβερνοχώρο, την προηγμένη δικτύωση τηλεπικοινωνιών (ExpressRoute, Fast Connect) και Υπηρεσίες τιμολόγησης. Η Space Hellas ειδικεύεται στις αξιολογήσεις Cloud περιβαλλόντων, τις μετεγκαταστάσεις, τον εκσυγχρονισμό, τα δεδομένα και την ανάλυση. Τέλος, διασφαλίζει την άριστη διαχείριση και παροχή υπηρεσιών Cloud με εξαιρετική εστίαση στην έρευνα και την ανάπτυξη, καθώς και εσωτερική ανάπτυξη για Υπηρεσίες Τιμολόγησης.

Πιστεύουμε στη συνεχή προσθήκη αξίας. Από τη φάση ενσωμάτωσης έως τη συνεχή συμβουλευτική και την διαχείριση υποστήριξης, σας βοηθάμε να χρησιμοποιήσετε μια ποικιλία υπηρεσιών και σύνθετων λύσεων για να επιτύχετε να αξιοποιήσετε στο έπακρο το cloud.

Οι συνεργασίες μας