Ζητήστε να σας καλέσουμε
Request to call you Back
What challenge can we help you solve ?
How would you like us to contact you?
Login to see More
Customer Experience - CX

Customer Experience - CX

Η μελλοντική γενιά πελατών απαιτεί κάτι περισσότερο από ψηφιακές αφίσες σε σύγχρονα καταστήματα λιανικής. Για να κάνετε το ταξίδι στο μέλλον, χρειάζεται να συνεργαστείτε με έναν υπεύθυνο ολοκλήρωσης συστημάτων που εστιάζει στην ανάπτυξη νέων και καινοτόμων λύσεων που χρησιμοποιούν τις τελευταίες τεχνολογικές εξελίξεις. Πέρα από την παραδοσιακή ψηφιακή σήμανση, οι ψηφιακές εμπειρίες των πελατών παρέχουν συνδέσεις μεταξύ των προϊόντων , των πελατών, των συνεργατών και των υπαλλήλων. Συνδυάζοντας τη δύναμη της Τεχνητής Νοημοσύνης, του IoT και των νέων υπηρεσιών cloud, μπορούν να υλοποιηθούν ακόμα και τα πιο απαιτητικά έργα.

 


Customer Experience - CX

  • Ψηφιακή Σήμανση

    Η νέα γενιά πελατών λιανικής οδηγεί την απαίτηση για εξυπνότερες τεχνολογίες εντός καταστήματος, με την ψηφιακή σήμανση να βρίσκεται στο προσκήνιο. Η σημαντική μας εμπειρία στο σχεδιασμό και την υποστήριξη εξατομικευμένων λύσεων ψηφιακής σήμανσης για εκτενή και απαιτητικά περιβάλλοντα λιανικής, μπορεί να οδηγήσει την ανάγκη σας για εξατομίκευση περιεχομένου και διαδραστικότητα, στην επιτυχία. Καθώς η ψηφιακή σήμανση γίνεται απαραίτητο κομμάτι του πολυκαναλικού ταξιδιού του πελάτη που συνδέει ψηφιακές και online εμπειρίες με οίκους λιανικής πώλησης, οι προσεκτικά επιλεγμένες λύσεις σήμανσης και συνεργάτες μας θα διασφαλίσουν την επιτυχία σας.

  • Διανομή Ψηφιακού Video

    Ο χώρος του δικτυακού Video έχει υποστεί ριζικές αλλαγές μέχρι την σύγχρονη εποχή της ψηφιοποίησής της. Οι συνεργασίες μας με κορυφαίους κατασκευαστές στην επεξεργασία, διανομή, ασφάλιση και δημιουργία εσόδων από λύσεις διανομής ψηφιακού video, μπορούν να υποστηρίξουν την προσπάθεια σας να μετασχηματίσετε τη υποδομή σας και να μεγιστοποιήσετε την αξία του περιεχομένου σας. Είτε είστε στο χώρο διανομής περιεχομένου μέσω παραδοσιακών είτε μέσω ψηφιακών δικτκύων, οι λύσεις μας μπορούν να βελτιστοποιήσουν κάθε ξεχωριστό κομμάτι της ροής εργασιών σας, από την απόκτηση μέχρι την διανομή του.

     

Οι συνεργασίες μας