Ζητήστε να σας καλέσουμε
Request to call you Back
What challenge can we help you solve ?
How would you like us to contact you?
Login to see More
Προστασία και Συστήματά Ασφαλείας

Προστασία και Συστήματά Ασφαλείας

Οι προηγμένες τεχνολογίες προστασίας και ασφάλειας μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε οποιοδήποτε τομέα της επιχείρησης κριθεί σκόπιμο ώστε να αυξήθει το συνολικό επίπεδο ασφάλειας.


Προστασία και Συστήματά Ασφαλείας

 • Συστήματά τεχνολογίας αντιμετώπισης Drones

  Η ευρεία χρήση της τεχνολογίας των Drone έχει φέρει ως αποτέλεσμα την αυξανόμενη ζήτηση για αξιόπιστα συστήματα anti-drone με σκοπό να αντιμετωπίσει περιπτώσεών έκνομων ενεργειών από αυτά .

  Τα συστήματά ανίχνευσης drone μπορούν επιτυχώς να ανιχνεύσουν και τα ταυτοποιήσουν πολλούς τύπους drone και χρησιμοποιούν υποσυστήματα όπως:

  1. αισθητήρες RF
  2. Radar
  3. κάμερες PTZ
  4. Εξοπλισμό Παρεμβολης

  Ανάλογα με τις ανάγκες του πελάτη διασφαλίζουμε το κατάλληλο συνδυασμό εξοπλισμού για την απαιτούμενη λύση

 • Ενδοεπικοινωνία

  Τα συστήματά επικοινωνίας χρησιμοποιούνται ευρέως στην βιομηχανία της ασφάλειας ως συμπληρωματικό προϊόν.

  Προσφέρουμε πλήρη αμφίδρομη  σύνδεση χρησιμοποιώντας ψηφιακή επεξεργασία ηχητικού σημάτος με όλη την απαραίτητη λειτουργικότητα και τις απαιτούμενες δυνατότητες ( ακυρωση ηχους, μείωση θορύβων κτλ ).

 • Αισθητήρες μικροκυματων και υπερύθρων ακτίνων

  Συνήθως χρησιμοποιούνται για την προστασία περιμέτρου εγκαταστάσεων ή σε πύλες, εισόδους και  σε σημεία με ιδιαίτερες ανάγκες φύλαξης όπως μπαλκόνια, στέγες κλπ.

  Αυτά τα συστήματά υπο κατάλληλες συνθήκες μπορούν να ανιχνεύσουν ανθρωπους που περπατάνε, τρέχουν, σκύβουν ή έρπουν σε εξωτερικό περιβάλλον.

  Η Space Hellas είναι σε θέση να επιλεξει τις σωστες τεχνολογιες ανίχνευσης στόχου αναλυωντας τα χωροταξικά δεδομενα και να προτείνει τις κατάλληλες λύσεις.

 • Συστήματά Radar

  Τα radar μπορουν να χρησιμοποιηθούν επιτυχώς για την ανιχνευση στόχου  σε μεγαλο ευρος και εντοπισμο αυτού. Χρησιμοποιωντας τεχνολογιες αιχμής στα radar θα μπορουμε να ανιχνευσουμε και να εντοπίσουμε με ακριβεια την θέση ενος πιθανου εισβολεα με ακρίβεια επιπεδου GPS, καθώς και να ιχνηλατησουμε την ακριβή του διαδρομη του σε ψηφιακο χαρτη.

  Τα radar μπορουν επιπροσθετα να ενεργοποιησουν αυτόματα PTZ ή αλλες τοπικες στο συμβάν καμερες, ωστε να υπάρχει και live μετάδοση κάθε συμβάντος.

  Διατίθενται διάφοροι τύποι radar οπως:

  1. Συστήματά radar εποπτείας εδαφους (GSR)
  2. Radar παρακολουθησης περιμετρου
  3. Συστήματά radar εποπτείας ορίζοντα (ASR)
  4. Συστήματά radar παρακολουθησης ανοιχτής θαλάσσης (MSR)

 • Ανιχνευτικά Συστήματα περίφραξης

  Η ασφάλεια της περιμέτρου των εγκαταστάσεων μιας επιχείρησης  είναι υψίστης σημασίας για την προστασία των περιουσιακών της στοιχείων από απειλές.

  Διαφορετικές τεχνολογίες προστασίας περίφραξης μπορούν να χρησιμοποιηθουν ανά περίπτωση με βάση τα χωτοταξικά δεδομένα καθώς και τα δεδομένα από πλευράς υποδομών (δίκτυο , τροφοδοσία κλπ) .

  Το κύριο πλεονέκτημα των συγκεκριμένων λύσεων είναι η αυτόματη ανίχνευση της ακριβούς τοποθεσίας ενός συμβάντος όπως το κόψιμο, η  αναρρίχηση, η προσπάθεια αφαίρεσης τμήματος κτλ.

  Με τη χρήση τεχνολογιών προηγμένης επεξεργασίας σημάτων, οι ψευδοσυναγερμοί αυτοί μπορούν να ελαχιστοποιηθούν χωρίς να διακυβευτεί η  τελική συνολική απόδοση του συστήματος.

 • Ανιχνευτές μετάλλων

  Ο σύγχρονος τομέας ασφάλειας απαιτεί ανιχνευτές μετάλλων με την υψηλότερη απόδοση λειτουργικότητας.

  Η Space Hellas μπορεί να υποστηρίξει τις ανάγκες του πελάτη και μπορεί να τον βοηθήσει να επιλέξει την κατάλληλη λύση, όπως κατάλληλες πύλες ανίχνευσης μετάλλων και ανιχνευτές χειρός.

 • Public Address & Voice Alarm

  High-quality public address and voice alarm & evacuation systems (PA /VA) are essential when dealing with safety needs. Space Hellas designs reliable & highly available PA/VA solutions, EN 5416 certified, including all necessary components such us: loud speakers, amplifiers, controllers, audio distributors, call stations etc. Using specific design tools we can assure the provision of audible messages at adequate volume level of the broadcast. Audibility and clearness of messages depend not only on their absolute volume level but equally on a comparison to the ambient noise.

 • X-Ray Συστήματα

  Εκατομμύρια άνθρωποι σε ολόκληρο τον κόσμο περνούν καθημέρινα από σημεία ελέγχου ασφαλείας. Για να επιτευχθεί αυτό προσφέρονται καινοτόμα συστήματα που υποστηρίζουν πρωτοποριακές τεχνολογίες ακτίνων Χ.

  Τα προσφερόμενα συστήματα διασφαλίζουν την ασφάλεια προσωπικού και υποστηρίζουν τεχνικές πληρούς σκανάρισματος με ακτίνες Χ στα επιθεωρούμενα σημεία ελέγχου. Υψηλής σημασίας ειναι η ανίχνευση πλήθους τύπων παράνομών ή επικίνδυνων ουσιών (όπως ναρκωτικά, όπλα, εκρηκτικά κλπ ).

  Οι λύσεις που προσφέρουμε περιλαμβάνουν απλές συσκευές ακτίνων Χ, κινητά scanner ακτίνων Χ, body imagers, scanners υγρων, συσκευες ελεγχου εμπορευματοκιβώτιών, συσκευές ελεγχου αλληλογραφίας.

Οι συνεργασίες μας