Ζητήστε να σας καλέσουμε
Request to call you Back
What challenge can we help you solve ?
How would you like us to contact you?
Login to see More
Infrastructure

Infrastructure

Το τμήμα Υποδομών της Space Hellas σχεδιάζει και παραδίδει λύσεις που κυμαίνονται από ένα απλό UPS έως ένα προηγμένο καινοτόμο κέντρο δεδομένων. Εδώ και δύο δεκαετίες, οι μηχανικοί μας έχουν συνεργαστεί με κορυφαίες ομάδες IT και ασφάλειας, και έχουν αποκτήσει εκ βαθών γνώση και πρακτική εμπειρία αναγκαία στην παροχή υπηρεσιών και λύσεων που διασφαλίζουν την αξιοπιστία, ασφάλεια και επεκτασιμότητα του κέντρου δεδομένων.


Infrastructure

 • Data Center Turn Key projects

  Η ομάδα μας έχει παραδώσει πάνω από 20 μικρά, μεσαία και μεγάλα έργα κέντρων δεδομένων την τελευταία δεκαετία. Η εταιρεία μας διαθέτει πιστοποιημένους μηχανικούς στον σχεδιασμό κέντρων δεδομένων και συνεργάζεται με όλους τους μεγάλους κατασκευαστές. Έτσι είναι σε θέση να μπορούν να παρέχουν για τις ανάγκες κάθε έργου μια λύση που να ταιριάζει ακριβώς στις ανάγκες και τις απαιτήσεις κάθε πελατη.

 • Συστήματα Ψύξης Στενού Ελέγχου

  Η διατήρηση σταθερής θερμοκρασίας, καθαρότητας και υγρασίας του αέρα είναι απαραίτητη για τη διασφάλιση σταθερού περιβάλλοντος για τον κρίσιμο ηλεκτρονικό εξοπλισμό και τον εξοπλισμό πληροφορικής, και γι 'αυτό υπάρχει η ανάγκη για στενή παρακολούθηση του κλιματισμού. Σε αντίθεση με το συμβατικό κλιματισμό, τα στενά συστήματα ελέγχου πρέπει να λειτουργούν συνεχώς όλο το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα, απαιτώντας υψηλή αξιοπιστία και ελάχιστη κατανάλωση ενέργειας. Η Space Hellas γνωρίζει ότι οι απαιτήσεις στενού ελέγχου διαφέρουν και μπορεί να προτείνει μια προσαρμοσμένη λύση ανάλογα με τις ακριβείς απαιτήσεις κάθε έργου.

 • Ράφια και εξαρτήματα

  Τα σύγχρονα κέντρα δεδομένων είναι εξοπλισμένα με ευαίσθητο εξοπλισμό πληροφορικής υψηλής πυκνότητας. Επομένως, η επιλογή ενός κατάλληλου ραφιού είναι πολύ κρίσιμη για τη σωστή εγκατάσταση, τροφοδοσία και ψύξη υλικού πληροφορικής. Επιπλέον, τα εξαρτήματα όπως το PDU ή οι πίνακες χειρισμού του αέρα καθίστανται ολοένα και πιο σημαντικά για την ορθή λειτουργία και παρακολούθηση του ΙΤ. Η Space Hellas μπορεί να σχεδιάσει και να επιλέξει από μια ομάδα κορυφαίων κατασκευαστών παγκοσμίως το κατάλληλο ράφι καθώς και την απαιτούμενη ισχύ, χειρισμό αέρα, εξαρτήματα ελέγχου πρόσβασης και παρακολούθησης.   

 • Power Generators/ UPS systems

  Δεδομένης της σπουδαιότητας των υποδομών πληροφορικής και οργανισμού και της αυξανομένης αστάθειας των δικτύων διανομής ρεύματος , η διαθεσιμότητα ηλεκτρικού ρεύματος είναι μείζονος σημασίας. Η ομάδα μας μπορεί να επιλέξει και να κατασκευάσει τον καλύτερο συνδυασμό σύνθεσης γεννήτριας και UPS καθώς και τον απαιτούμενο εξοπλισμό διανομής.

 • Structured cabling

  Η Space Hellas είναι ο μοναδικός μεγάλος integrator στην Ελλάδα με μια δική της ομάδα από Τεχνικούς Υποδομής Δικτύου. Εστιάζοντας στην υψηλή ποιότητα παρεχόμενων υπηρεσιών καθώς και στη συνεργασία με σημαντικούς προμηθευτές καλωδίωσης, εγγυάται μια αψεγάδιαστη και ταυτόχρονα οικονομική λύση σε κάθε ανάγκη.

  Επιπλέον, διατηρούμε μεγάλα αποθέματα επιλεγμένων προϊόντων καλωδίωσης και Racks ώστε να εξασφαλίζεται ο συντομότερος χρόνος παράδοσης και η μεγαλύτερη ευελιξία.

Οι συνεργασίες μας