Ζητήστε να σας καλέσουμε
Request to call you Back
What challenge can we help you solve ?
How would you like us to contact you?
Login to see More
Security Systems & Solutions

Security Systems & Solutions

Η ασφάλεια αποτελεί παντού μείζων ζήτημα. Στο πλαίσιο αυτό οι Λύσεις και τα Συστήματα Ασφάλειας γίνονται απαραίτητα περισσότερο από ποτέ, καθώς οι πιθανότητες εισβολής αυξάνονται μέρα με τη μέρα. Επιπλέον οι απειλές ασφάλειας γίνονται πιο πολύπλοκες, λιγότερο ορατές και λιγότερο προβλέψιμες από εκείνες του πρόσφατου παρελθόντος. Οι φιλόδοξοι παραβάτες χρησιμοποιούν προηγμένα μέσα και μεθόδους, που κάνουν τα υπάρχοντα συστήματα παρακολούθησης παρωχημένα & παθητικά σε ελάχιστο χρόνο από την αγορά των συστημάτων ασφάλειας (αν η ενδιαφερόμενη εταιρία υλοποιήσει λάθος σχεδιασμό συστημάτων ασφαλείας ή δεν επενδύσει σε κλιμακούμενες λύσεις). 
Οι Λύσεις και τα Συστήματα Ασφάλειας που προσφέρουμε στη Space Hellas είναι σωστά σχεδιασμένα και προσαρμοσμένα για όλους τους τύπους επιχειρήσεων και οργανισμών, βοηθώντας τους πελάτες μας να επιλύσουν οποιοδήποτε περιστατικό ακολουθώντας εγκεκριμένες και τυποποιημένες εσωτερικές διαδικασίες και προσφέροντας ταυτόχρονα την απαραίτητη σταθερότητα και μελλοντική δυνατότητα επέκτασης. 
Η Space Hellas προσφέρει, εδώ και πολλά χρόνια, Ενοποιημένες Λύσεις Συστημάτων Ασφάλειας, καλύπτοντας όλα τα απαιτούμενα στοιχεία για αποτελεσματική παρακολούθηση και παρέχοντας όλες τις απαραίτητες υπηρεσίες στοιχείων, σχεδιασμού και υποστήριξης για τις παρακάτω λύσεις συστημάτων ασφάλειας:
•    Οπτικοακουστικά Συστήματα Παρακολούθησης
•    Ανάλυση Video & Συστήματα Τεχνητής Νοημοσύνης 
•    Συστήματα Ελέγχου Πρόσβασης
•    Συστήματα Προστασίας και Ασφάλειας 
•    Πλατφόρμες Διαχείρισης Συστημάτων Ασφάλειας


Οι συνεργασίες μας