Ζητήστε να σας καλέσουμε
Request to call you Back
What challenge can we help you solve ?
How would you like us to contact you?
Login to see More
ΠΕΛΑΤΗΣ:
ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ (ΥΠΑ)
ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ:
ΑΥΤΟΜΑΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΜΕΤΡΗΣΗΣ ΟΡΑΤΟΤΗΤΑΣ(RVR)
ΕΤΟΣ:
2008

Σύντομη Περιγραφή του Έργου

Το έργο αφορά στην προμήθεια και εγκατάσταση συστημάτων R(random) V(visual) R(range) τα οποία θα καλύψουν τις ανάγκες των Αερολιμένων Σάμου, Σύρου, Ζακύνθου, Κεφαλληνίας, Μυτιλήνης, Σκιάθου, Μυκόνου και Θεσσαλονίκης .

Στόχος του Έργου

  • Τα προσφερόμενα συστήματα μέτρησης ορατότητας θα εγκατασταθούν στους διαδρόμους προσγείωσης των αεροδρομίων και περιλαμβάνουν δύο πλήρη ορατόμετρα σε κάθε αεροδρόμιο (εκτός από αυτό της Θεσσαλονίκης όπου θα εγκατασταθεί ένα) και τρεις θέσεις ψηφιακής απεικόνισης (μία στο γραφείο ΕΜΥ, μία στο εργαστήριο των ηλεκτρονικών και μία στον πύργο ελέγχου)

  • Το σύστημα αποτελεί μία ανοικτή και επεκτάσιμη λύση για αεροδρόμια σύμφωνα με τις οδηγίες του ICAO. Το σύστημα μπορεί να επεκταθεί σε ένα Ολοκληρωμένο Μετεωρολογικό Σύστημα χρησιμοποιώντας αισθητήρες όπως: συστήματα μέτρησης ανέμου, αυτόματους σταθμούς πρόγνωσης καιρού, συστήματα μέτρησης ύψους βάσης νεφών, κτλ. 


  • Το προσφερόμενο σύστημα περιλαμβάνει την επικοινωνία μεταξύ των ορατόμετρων και των μονάδων ψηφιακής απεικόνισης, καθώς και την επεξεργασία, την απεικόνιση, την αποθήκευση και την εκτύπωση των δεδομένων και των γραφημάτων χρησιμοποιώντας τον πληροφοριακό εξοπλισμό ο οποίος προσφέρεται στα πλαίσια του έργου.

Οι συνεργασίες μας