Ζητήστε να σας καλέσουμε
Request to call you Back
What challenge can we help you solve ?
How would you like us to contact you?
Login to see More
05/07/2020
"Channel Partner of the Year" & "IT Transformation Partner of the Year" της Dell Technologies, η Space Hellas

Με την διάκριση "Channel Partner of the Year 2019" για τρίτη συνεχή χρονιά, αλλά και "ΙΤ Transformation Partner of the Year", βραβεύτηκε η Space Hellas στην ετήσια εκδήλωση "Dell Technologies Partner Awards", που διοργάνωσε η εταιρεία για να τιμήσει και να αναγνωρίσει τις προσπάθειες των συνεργατών της στην Ελλάδα, την Κύπρο και τη Μάλτα. Η τελετή διεξήχθη στις 30 Ιουνίου 2020 και πραγματοποιήθηκε με ιδιαίτερη επιτυχία για πρώτη φορά σε εικονικό περιβάλλον. Τα βραβεία παρέλαβαν ο Δρ. Ιωάννης Μερτζάνης, CEO, Space Hellas και ο κ. Σωκράτης Κωστίκογλου, Διευθυντής ΙΤ, Εφαρμογών και R&D.

Τα δύο βραβεία αποτελούν απόδειξη της αμοιβαίας επωφελούς συνεργασίας σε πληθώρα σύνθετων έργων και σε τομείς καινοτομίας. H Space Hellas τα τελευταία χρόνια ακολουθεί μια εντυπωσιακή ανοδική πορεία ανάπτυξης στον χώρο του Hybrid IT, η οποία αντικατοπτρίζεται στο ρυθμό ανάπτυξης και εμβάθυνσης της σχέσης της με την Dell Technologies με την κατάκτηση του TITANIUM επιπέδου συνεργασίας, το υψηλότερο στο πρόγραμμα συνεργατών της. Η ανάπτυξη αυτής της σχέσης δεν είναι μόνο ποσοτική, αλλά και ποιοτική, με έμφαση στην στελέχωση και στην μεταφορά τεχνογνωσίας σε τομείς που συνδυάζουν τις τεχνολογίες του Cloud, τις νέες αρχιτεκτονικές, τα Unstructured Data και την Tεχνητή Νοημοσύνη. Τa βραβεία αποτελούν και δέσμευση μεταξύ των δύο εταιριών για τους στόχους που μπορούν να επιτύχουν από κοινού, ώστε η Space Hellas και η Dell Technologies να αποτελούν την πρώτη επιλογή για τις επιχειρήσεις που επιθυμούν να επενδύσουν σε καινοτόμες τεχνολογίες για τον ψηφιακό τους μετασχηματισμό.

Ο κ. Aleksandar Preradovic, Country Manager, της Dell Technologies για την Ελλάδα, την Κύπρο και τη Μάλτα, δήλωσε χαρακτηριστικά για τις βραβεύσεις της Space Hellas: " Συγχαρητήρια στην Space Hellas για την επιτυχημένη αξιοποίηση της τεχνογνωσίας της και των καινοτομιών της Dell Technologies σε ένα ευρύ φάσμα έργων. Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι για την μακροχρόνια και επιτυχημένη συνεργασία μας και ευελπιστούμε στην κατάκτηση ακόμα περισσότερων στόχων τους επόμενους μήνες, βοηθώντας την ανάπτυξη των επιχειρήσεων και των οργανισμών στην Ελλάδα! ".

O Διευθύνων Σύμβουλος της Space Hellas, Δρ. Ιωάννης Μερτζάνης, δήλωσε: "Είναι μεγάλη τιμή για εμάς να παραλαμβάνουμε και φέτος δύο τόσο σημαντικά βραβεία από την Dell Technologies. To βραβείο του καλύτερου συνεργάτη και το βραβείο του ΙΤ μετασχηματισμού, σε μια εποχή που οι ανάγκες των πελατών μας είναι συνεχώς αυξανόμενες και ιδιαίτερα πολύπλοκες, αποτυπώνουν τη συνεχή προσπάθειά μας να σταθούμε δίπλα τους με δυνατές και καινοτόμες λύσεις, ικανές να ανταποκριθούν στα προβλήματα των υποδομών τους. Η εξαίρετη μακροχρόνια συνεργασία της Space Hellas με την Dell Technologies έχει πλέον εξελιχθεί σε δυνατή σχέση εμπιστοσύνης, προς όφελος των πελατών μας. Δεσμευόμαστε ακόμα περισσότερο να συνεχίσουμε την προσπάθεια και να παραμείνουμε πρωτοπόροι σε έναν χώρο ιδιαίτερα ανταγωνιστικό και γεμάτο προκλήσεις, παρέχοντας στους πελάτες μας την τεχνολογία του μέλλοντος με την υπογραφή της Dell Technologies".

Οι συνεργασίες μας