Ζητήστε να σας καλέσουμε
Request to call you Back
What challenge can we help you solve ?
How would you like us to contact you?
Login to see More
20/03/2017
Space Hellas: Νέο λογότυπο, ίδιες αξίες

Η Space Hellas, έχοντας διανύσει από το 1985 μία πολύ επιτυχημένη πορεία στον χώρο της τεχνολογίας, ανακοινώνει την ανανέωση της εταιρικής της ταυτότητας και παρουσιάζει, με υπερηφάνεια και ιδιαίτερη χαρά, το νέο της λογότυπο.

Ο επανασχεδιασμός του λογοτύπου σηματοδοτεί την έναρξη ενός νέου δημιουργικού κύκλου στην υπερτριακονταετή ζωή της εταιρείας, η οποία οραματίζεται νέους ορίζοντες σε διεθνές επίπεδο, ενώ ταυτόχρονα παραμένει προσηλωμένη στις ιδρυτικές της αρχές.

Τα χρόνια που πέρασαν βρίσκουν τη Space Hellas καταξιωμένη, να διατηρεί μια κερδοφόρα και δυναμική παρουσία στην αγορά των τηλεπικοινωνιών, της πληροφορικής και της ασφάλειας, ενώ συνεχίζει να αναπτύσσεται τεχνολογικά και ποιοτικά προς όφελος των πολυάριθμων πελατών της που την εμπιστεύονται. Το νέο λογότυπο εκφράζει τη σύγχρονη εικόνα της εταιρείας, αλλά και τη σταθερότητα στις αξίες που τη διέπουν και που παραμένουν αμετάβλητες στη διάρκεια της πολυετούς παρουσίας της.

Ο Πρόεδρος της εταιρείας Σπύρος Μανωλόπουλος, δήλωσε σχετικά: "H Space Hellas αλλάζει, ανανεώνει την εταιρική της ταυτότητα έχοντας τα τελευταία χρόνια διευρύνει τα γεωγραφικά της όρια και εκδηλώσει έντονα τον εξωστρεφή χαρακτήρα της. Το νέο μας λογότυπο συμβολίζει τη δυναμική της εταιρείας μας και το διεθνή προσανατολισμό της, οι αρχές και οι αξίες με τις οποίες ξεκινήσαμε παραμένουν οι ίδιες και θα συνεχίσουμε να τις υπηρετούμε με την ίδια πίστη και αφοσίωση και στο μέλλον. Η συνέπεια, η αξιοπιστία και ο σεβασμός προς τους πελάτες και τους συνεργάτες μας, τους οποίους και ευχαριστούμε θερμά για την εμπιστοσύνη τους, θα παραμείνουν αξίες αναλλοίωτες στον χρόνο".

Οι συνεργασίες μας