Ζητήστε να σας καλέσουμε
Request to call you Back
What challenge can we help you solve ?
How would you like us to contact you?
Login to see More
Our people is our power,
our culture is our legacy

Άννα Καλλιάνη

Ανεξάρτητο Μη Εκτελεστικό Μέλος

Σύντομο Βιογραφικό

Η κα Άννα Καλλιάνη είναι Πρόεδρος του Ελληνοβρετανικού Εμπορικού Επιμελητηρίου από το 2017, έχοντας εκλεγεί για 2η τριετή θητεία.

Η κα. Καλλιάνη δραστηριοποιείται επαγγελματικά στον χώρο των χρηματοοικονομικών & στρατηγικών συμβουλευτικών υπηρεσιών, ιδιοκτήτρια της εταιρίας Anirva International Strategic Advisors Ltd. Διαθέτει πολυετή, άνω τω 20 ετών, επαγγελματική εμπειρία στην επενδυτική τραπεζική, έχοντας ξεκινήσει την καριέρα της ως οικονομική αναλύτρια στην Citibank, ενώ κατόπιν ανέλαβε διάφορες θέσεις στη επενδυτική τραπεζική στην HSBC και στην Τράπεζα Επενδύσεων (Εμπορική) στην Ελλάδα, καθώς και στην Deloitte & Touche. Κατά τη διάρκεια όλων των ετών, έχει αποκτήσει εξειδίκευση σε εξαγορές & συγχωνεύσεις, εισαγωγές εταιριών σε χρηματιστήριο, ιδιωτικοποιήσεις, αναγνώριση & αξιολόγηση επενδυτικών ευκαιριών και χρηματοοικονομικών σχεδιασμών.

Από το 2005, είναι σύμβουλος σε θέματα χρηματοοικονομικά και στρατηγικής σε επενδυτές, επενδυτικά κεφάλαια, επικεφαλής εταιριών και διοικητικών συμβουλίων, παρέχοντας συμβουλές ενδεικτικά στην διαμόρφωση και αξιολόγηση επί στρατηγικών θεμάτων, αναζήτηση και αξιολόγηση επενδυτικών ευκαιριών, εξαγορές & συγχωνεύσεις, άντληση κεφαλαίων. Επιπρόσθετα, από το 2008, έχει αποκτήσει εξειδίκευση στη επιχειρηματική δικτύωση διεθνώς, την διαχείριση στρατηγικών θεμάτων και δημοσίων σχέσεων επιχειρήσεων.

Η κα Καλλιάνη κατέχει MBA από το Πανεπιστήμιο του Σικάγο (Chicago Booth) και πτυχίο στα Οικονομικά από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, έχοντας εισαχθεί και αποφοιτήσει πρώτη στην Ελλάδα, ενώ είχε λάβει και υποτροφία από το Fulbight.

Οι συνεργασίες μας