Ζητήστε να σας καλέσουμε
Request to call you Back
What challenge can we help you solve ?
How would you like us to contact you?
Login to see More
ΠΕΛΑΤΗΣ:
Cosmote Α.Ε.
ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ:
Παροχή Ιδιωτικού CDN για το Cosmote Cloud TV (OTT)
ΕΤΟΣ:
2019

Σύντομη Περιγραφή του Έργου

Στο πλαίσιο της ανάπτυξης του έργου DT Group "Cloud TV", η COSMOTE TV επέλεξε την υλοποίηση της απαραίτητης υποδομής που επιτρέπει τη φιλοξενία των πρωτογενών υπηρεσιών "on Prem" (κωδικοποίηση, διακωδικοποίηση και παράδοση περιεχομένου).

Το συνολικό πεδίο εφαρμογής των συμβάσεων μπορεί να συνοψιστεί ως εξής:

  • Ιδιωτικό CDN Λογισμικό/Άδειες
  • Πακέτα εργασίας επαγγελματικών υπηρεσιών
  • SLA για τα παραπάνω προϊόντα
  • Υπηρεσίες Κατάρτισης
  • Πρόκειται για συμφωνία τριών ετών

Η Λύση μας:

  1. Η Space Hellas προσέφερε το Synamedia Open Media Distribution (OMD), μια ανοιχτή και ευέλικτη πλατφόρμα CDN που προσφέρει την ποιότητα βίντεο πολλαπλών οθονών Διαδικτύου που οι καταναλωτές προσδοκούν και μπορείτε εύκολα να υιοθετήσετε. 
  2. Αυτή η λύση εφαρμόζει την αρχιτεκτονική cloud και την ευέλικτη μεθοδολογία ανάπτυξης λογισμικού και χρησιμοποιεί υψηλής ποιότητας λογισμικό ανοιχτού κώδικα. 
  3. Το προτεινόμενο Synamedia OMD μεταμορφώνει τον τρόπο με τον οποίο μπορείτε να σχεδιάσετε, να αναπτύξετε και να χειριστείτε CDN για την παροχή βίντεο πολλαπλών οθονών σε συσκευές με δυνατότητα IP στο σπίτι ή στο δρόμο. 
  4. Η προτεινόμενη λύση απλοποιεί τη ρύθμιση, τη λειτουργία και την παρακολούθηση του CDN. Μειώνει το χρόνο έως την ανάπτυξη, ενώ επιτρέπει την οικονομικά αποδοτική κλιμάκωση για ζωντανές και κατ 'απαίτηση υπηρεσίες βίντεο. 5.Σε αντίθεση με το παραδοσιακό CDN, το προτεινόμενο Synamedia OMD συνδυάζει αποδεδειγμένα στοιχεία για την παροχή ταχύτητας χαρακτηριστικών CDN. Απλοποιεί τις λειτουργίες και επιταχύνει την εφαρμογή με μοντέλα ανάπτυξης που βασίζονται σε cloud και διαχείριση και λειτουργίες λογισμικού ως υπηρεσία.


Οι συνεργασίες μας