Ζητήστε να σας καλέσουμε
Request to call you Back
What challenge can we help you solve ?
How would you like us to contact you?
Login to see More
24/02/2022
Τιμητική διάκριση της Space Hellas από τη Rittal

Mε τη σημαντική διάκριση ''RITTAL PARTNER AWARD 2021” στην κατηγορία «Top Performer and Growth» βραβεύτηκε η Space Hellas από τη Rittal, κατά τη διάρκεια διαδικτυακής εκδήλωσης που πραγματοποίησε η εταιρεία για τους συνεργάτες της.

Η Space Hellas διακρίθηκε ως «Top Performer and Growth» για τις επιδόσεις της το 2021 στην υλοποίηση έργων προμήθειας και εγκατάστασης εξοπλισμού υποδομών, σε Data Centers.

Η Rittal είναι ένας από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές συστημάτων υποδομών ΙΤ εξοπλισμού, διανομής ισχύος, κλιματισμού και λογισμικού ενοποίησης, με παγκόσμια παρουσία σε περισσότερες από 75 χώρες.

Το μεγάλο εύρος προϊοντικών λύσεων της Rittal, καλύπτει τις ανάγκες στέγασης, ψύξης και παρακολούθησης του ΙΤ εξοπλισμού των οργανισμών, ανεξαρτήτως μεγέθους και αναγκών. Με τον τρόπο αυτό ελαχιστοποιούνται τυχόν ζητήματα συμβατότητας μεταξύ εξοπλισμού, ενώ ταυτόχρονα η δυνατότητα της Rittal να παραδώσει σε πολύ σύντομο χρόνο τον εξοπλισμό της, μειώνει σημαντικά τον χρόνο υλοποίησης ενός έργου

Η Space Hellas, είναι μεταξύ των «Certified IT Partners» της Rittal. Οι δύο εταιρείες διατηρούν μακροχρόνια σχέση ενώ τα τελευταία χρόνια έχουν αναπτύξει περαιτέρω τη στρατηγική τους συνεργασία, με στόχο να προσφέρουν στην αγορά άρτιες και πιστοποιημένες λύσεις υποδομών Data Center τελευταίας τεχνολογίας, τόσο στην Ελλάδα, όσο και στο εξωτερικό.

Οι συνεργασίες μας