Ζητήστε να σας καλέσουμε
Request to call you Back
What challenge can we help you solve ?
How would you like us to contact you?
Login to see More
05/06/2017
Space Hellas: Panduit "Gold Partner"

Η Space Hellas, αποτελεί σήμερα το μοναδικό Panduit "Gold Partner" στην Ελλάδα. Η Panduit είναι από τους μεγαλύτερους και πιο εξειδικευμένους κατασκευαστές συστημάτων δομημένης καλωδίωσης και λύσεων Data Center, παγκοσμίως. Οι δύο εταιρείες διατηρούν μια πολύ καλά εδραιωμένη σχέση και η συνεργασία τους ξεπερνά τη δεκαπενταετία. Στο διάστημα αυτό έχουν ολοκληρώσει με απόλυτη επιτυχία πολύπλοκα έργα υψηλών απαιτήσεων και αναπτύσσουν συνεχώς τη στρατηγική τους, συμμετέχοντας από κοινού σε σύνθετα έργα υψηλών προδιαγραφών.

Δεδομένης της μεγάλης εμπειρίας και εξειδίκευσής της στην κατασκευή έργων δομημένης καλωδίωσης και Data Center, η Space Hellas μπορεί να προσφέρει λύσεις απολύτως προσαρμοσμένες στις ανάγκες κάθε οργανισμού. H υψηλή τεχνογνωσία που διαθέτει η εταιρεία στις δικτυακές και ΙΤ λύσεις, εξασφαλίζει ότι ο σχεδιασμός κάθε έργου δομημένης καλωδίωσης, καλύπτει πλήρως τις ανάγκες των συστημάτων πληροφορικής του πελάτη. Aξιοποιώντας στο μέγιστο την ευρύτατη προϊοντική γκάμα της Panduit, η Space Hellas προσφέρει πληθώρα λύσεων που αποσκοπούν στη βελτίωση και τον εκσυγχρονισμό των IT υποδομών, μεταξύ των οποίων περιλαμβάνονται η αναβάθμιση στα 100 Gbps και η ευρεία εφαρμογή του PoE σε όλα τα συστήματα.

Η Space Hellas είναι κορυφαίος System Integrator με δραστηριότητα τόσο στην Ελλάδα, όσο και στο εξωτερικό. Η εταιρεία πρωτοπορεί στο χώρο του ICT και των συστημάτων Ασφάλειας ολοκληρώνοντας, υποστηρίζοντας και συντηρώντας κρίσιμα και υψηλών προδιαγραφών έργα, πάνω από 30 χρόνια.

Οι συνεργασίες μας