Ζητήστε να σας καλέσουμε
Request to call you Back
What challenge can we help you solve ?
How would you like us to contact you?
Login to see More
12/03/2017
Space Hellas "Cisco Architectural Excellence Collaboration Partner of the Year" για την περιοχή της Ν. Ευρώπης

Η Space Hellas, βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι έλαβε από τη Cisco την τιμητική διάκριση "Cisco Architectural Excellence Collaboration Partner of the Year", για τη γεωγραφική περιοχή της Νότιας Ευρώπης. Το βραβείο απονεμήθηκε από τη Cisco κατά τη διάρκεια του Παγκόσμιου Partner Summit 2016, που διεξήχθη στο Σαν Φρανσίσκο.

Η εταιρεία τιμήθηκε και από τη Cisco Ηellas, στην ειδική τελετή βράβευσης που διοργάνωσε για τους συνεργάτες της, ως "Service Partner of the Year" για την περιοχή της Ελλάδας, Κύπρου και Μάλτας.

Μέσω των βραβείων αυτών, η Cisco επιδιώκει την έμπρακτη αναγνώριση των υπηρεσιών που προσφέρουν οι καλύτεροι συνεργάτες της, οι οποίοι επιδεικνύουν μια επιχειρηματική συμπεριφορά που θα μπορούσε να λειτουργήσει ως πρότυπο.

Το βραβείο "Cisco Architectural Excellence Collaboration Partner of the Year" αντιπροσωπεύει την αναγνώριση της Cisco, για τη στρατηγική της Space Hellas και την επιχειρησιακή αριστεία προς τους πελάτες της, καθώς και για την ικανότητά της να επενδύει συνεχώς και να προσφέρει προστιθέμενη αξία στα προϊόντα Cisco. H ανταγωνιστική προσέγγιση στις πωλήσεις, σε συνδυασμό με την άρτια τεχνογνωσία του πιστοποιημένου ανθρώπινου δυναμικού της, οδηγεί τη Space Hellas σε θέση να ηγείται στην ελληνική αγορά ICT. To 2016 η Space Hellas πέτυχε να αυξήσει σημαντικά τις πωλήσεις της, για λύσεις βασισμένες στην αρχιτεκτονική του Collaboration, με αποτέλεσμα να διακριθεί ανάμεσα στους συνεργάτες της Cisco για τη Νότια Ευρώπη και να κατακτήσει την πρώτη θέση.

Η Space Hellas, Cisco Gold Certified Partner, αποτελεί την καλύτερη επιλογή για τις επιχειρήσεις που επιθυμούν να επενδύσουν σε καινοτόμες τεχνολογίες.

Οι συνεργασίες μας