Ζητήστε να σας καλέσουμε
Request to call you Back
What challenge can we help you solve ?
How would you like us to contact you?
Login to see More
27/03/2019
Η Space Hellas "Channel Partner of the Year 2018" της Dell EMC

Με την ανώτατη διάκριση "Channel Partner of the Year 2018" βραβεύτηκε η Space Hellas στην ετήσια εκδήλωση "Dell EMC Partner Awards", που διοργάνωσε η εταιρεία για να τιμήσει και να αναγνωρίσει τις προσπάθειες των συνεργατών της στην Ελλάδα, την Κύπρο και τη Μάλτα. Η τελετή έλαβε χώρα στις 20 Μαρτίου 2019, σε μια ιδιαίτερη βραδιά στο Σαρόγλειο Μέγαρο, παρουσία όλων των συνεργατών της Dell EMC.

Το βραβείο "Channel Partner of the Year 2018" που έλαβε για δεύτερη συνεχή χρονιά η Space Hellas, ως Platinum Partner της Dell EMC, επιβραβεύει τη δέσμευση της εταιρείας για την παροχή καινοτόμων υπηρεσιών και λύσεων, σε συνδυασμό με την επιχειρηματική αριστεία, εστιάζοντας πρωτίστως στην ικανοποίηση των πελατών της.

Η κ. Οικονομίδου Μαρία, Country Manager της Dell ΕΜC για την Ελλάδα, την Κύπρο και τη Μάλτα, δήλωσε χαρακτηριστικά για τη βράβευση της Space Hellas: "Είμαστε ιδιαίτερα ικανοποιημένοι από την συνεργασία μας με τη Space Hellas, που βασίζεται στην αμοιβαία εκτίμηση, έχει θεμελιωθεί και αναπτυχθεί σε βάθος χρόνου και σκοπεύουμε στην περαιτέρω εμβάθυνση σε νέους τομείς. Είναι μια διάκριση που δεν γίνεται τυχαία για δεύτερη χρονιά και αποτελεί μια πρόκληση ακόμα και για την ίδια τη Space Hellas".

O Διευθύνων Σύμβουλος της Space Hellas, Δρ. Ιωάννης Μερτζάνης, δήλωσε για το βραβείο: "Είναι σημαντικό να βλέπουμε την εξαίρετη μακροχρόνια συνεργασία μας με την Dell EMC να εξελίσσεται συνεχώς. Η σημερινή διάκριση μας τιμά ιδιαίτερα και επιβραβεύει την προσπάθεια να είμαστε πρωτοπόροι στο χώρο των τεχνολογικών εξελίξεων. Το βραβείο αποτελεί δέσμευση για να συνεχίσουμε να προσφέρουμε υπηρεσίες και λύσεις υψηλών προδιαγραφών και καινοτομίας, σε όλους τους πελάτες μας".

Οι συνεργασίες μας