Ζητήστε να σας καλέσουμε
Request to call you Back
What challenge can we help you solve ?
How would you like us to contact you?
Login to see More
23/02/2023
4η Τιμητική Υποτροφία «Δημήτρης Μανωλόπουλος»

Η Space Hellas με υπερηφάνεια και χαρά ανακοινώνει τους υποτρόφους, βάσει της προκηρυχθείσας τιμητικής υποτροφίας «Δημήτρης Μανωλόπουλος» για το ακαδημαϊκό έτος 2022–2023. O Ιωάννης Καραμπίνας, μεταπτυχιακός φοιτητής στο Π.Μ.Σ. “Μεταφραστική Βιοϊατρική Μηχανική & Επιστήμη” του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου και ο Παύλος Κωνσταντινίδης, μεταπτυχιακός φοιτητής στο Π.Μ.Σ. “Κρυπτογραφία, Ασφάλεια & Συστήματα Πληροφοριών” της Στρατιωτικής Σχολής Ευελπίδων, είναι οι δύο αριστούχοι στους οποίους απονεμήθηκε η τέταρτη υποτροφία προς τιμήν του αείμνηστου Δημήτρη Μανωλόπουλου, ιδρυτή της εταιρείας.

Η Space Hellas συγχαίρει τους υποτρόφους της, όπως και όλους τους υπολοίπους αξιόλογους υποψηφίους για την προσπάθειά τους και τους εύχεται την καλύτερη δυνατή εξέλιξη στις σπουδές τους.

Οι υποτροφίες Δημήτρης Μανωλόπουλος εντάσσονται στο πρόγραμμα εταιρικής υπευθυνότητας της Space Hellas με στόχο, να δώσουν την ευκαιρία σε νέους επιστήμονες να πραγματοποιήσουν τις φιλοδοξίες τους στο χώρο της τεχνολογίας, συνεχίζοντας τις σπουδές τους σε μεταπτυχιακό ή διδακτορικό επίπεδο, σε τομείς σχετικούς με δίκτυα επικοινωνιών, κυβερνοασφάλεια (Cyber Security) και τεχνητή νοημοσύνη (AI).

Η απονομή των υποτροφιών πραγματοποιήθηκε διαδικτυακά την Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου 2023 από το Διοικητικό Συμβούλιο της εταιρείας και την Επιτροπή αξιολόγησης των υποψηφίων.

Περισσότερες πληροφορίες αναφορικά με τις υποτροφίες «Δημήτρης Μανωλόπουλος» στη διεύθυνση: www.space/scholarships.

Οι συνεργασίες μας