Ask to CALL YOU Back
Request to call you Back
What challenge can we help you solve ?
How would you like us to contact you?
Login to see More
04/05/2017
H Space Hellas στους "Certified IT Partners" της Rittal

Η Space Hellas, βρίσκεται πλέον ανάμεσα στους "Certified IT Partners" της Rittal. Με τη νέα αυτή πιστοποίηση οι δύο εταιρείες αναπτύσσουν περαιτέρω τη στρατηγική τους συνεργασία, με στόχο να προσφέρουν στην αγορά άρτιες και πιστοποιημένες λύσεις υποδομών Data Center, τελευταίας τεχνολογίας.

Η Rittal είναι ένας από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές συστημάτων υποδομών ΙΤ εξοπλισμού, διανομής ισχύος, κλιματισμού και λογισμικού ενοποίησης, με παγκόσμια παρουσία σε περισσότερες από 75 χώρες.

Δεδομένου του μεγάλου εύρους προϊοντικών λύσεων της Rittal, η Space Hellas είναι σε θέση να προσφέρει σε οποιαδήποτε επιχείρηση/οργανισμό, ολοκληρωμένες προτάσεις για τις ανάγκες στέγασης, ψύξης και παρακολούθησης του ΙΤ εξοπλισμού, ανεξαρτήτως μεγέθους και αναγκών. Με τον τρόπο αυτό ελαχιστοποιούνται τυχόν ζητήματα συμβατότητας μεταξύ εξοπλισμού, ενώ ταυτόχρονα η δυνατότητα της Rittal να παραδώσει σε πολύ σύντομο χρόνο τον εξοπλισμό της, μειώνει σημαντικά το χρόνο υλοποίησης ενός έργου.

Οι δύο εταιρείες διατηρούν εδώ και πολλά έτη μια καλά εδραιωμένη σχέση, προσφέροντας λύσεις υποδομών σε πολυάριθμους ικανοποιημένους πελάτες τόσο στην Ελλάδα, όσο και στο εξωτερικό.

Από το 1985, η Space Hellas, συγκαταλέγεται στους δυναμικότερους και ικανότερους System Integrators. Η ύπαρξη σημαντικού αριθμού πιστοποιημένων μηχανικών, η υψηλή εξειδίκευση σε συγκεκριμένες τεχνολογίες, αλλά και η προσφορά υψηλής ποιότητας υπηρεσιών, προσδίδουν στην εταιρεία ηγετική θέση στην αγορά ICT.

Proud of our Partners