Space Hellas Logo   Home | Επενδυτές - Δημοσιεύσεις | Νέα | Download | Επικοινωνία   Αναζήτηση  go         
  Εταιρία
  System Integration
  Λύσεις & Υπηρεσίες
  Αγορές
Ενδεικτικό Πελατολόγιο
Αλυσίδες Καταστημάτων
Άμυνα
Ασφαλιστικός Τομέας
Βιομηχανία
ΔΕΚΟ
Εκπαίδευση
Εμπορικές Επιχειρήσεις
Ενέργεια/Καύσιμα
Κατασκευαστικές
Μεταφορές
Σώματα Ασφαλείας
Τουρισμός
Υπουργεία/Δημόσιο
Χρηματοοικονομικός Τομέας
Media
Telecom Operators
Γνώμες Πελατών
  Τεχνικές Υπηρεσίες
  Υποστήριξη Πελατών
  Έρευνα & Ανάπτυξη
  Ευκαιρίες Καριέρας
  Main
SpacePhone - Fixed, Mobile and Internet Services
Space Hellas PULSE - Maximize IT Performance - Guarantee Security Compliance
Space Hellas GUARDIAN - Maximize your Site's Security
Space Hellas among the top System Intengrators in Europe
Space Hellas Twitter Space Hellas Facebook Space Hellas Linkedin Space Hellas YouTube

ΠΑΠΙΣΤΑΣ ΕΜΠΟΡΙΚΗ (fleet management)

Πελάτης: ΠΑΠΙΣΤΑΣ ΕΜΠΟΡΙΚΗ Α.Ε.

Έργο: FLEET MANAGEMENT για τη διαχείριση των φορτηγών
ΠΑΠΙΣΤΑΣ ΕΜΠΟΡΙΚΗ Α.Ε.  

Λεπτομέρειες

Η Πάπιστας Εμπορική Α.Ε. αποτελεί τον κυριότερο σύμβουλο τηλεπικοινωνιών στη Βόρεια Ελλάδα, παρέχοντας ολοκληρωμένα προϊόντα και υπηρεσίες. H εταιρία έχει αναπτύξει ένα εκτεταμένο, εναλλακτικό δίκτυο πωλήσεων που περιλαμβάνει εμπορικούς αντιπροσώπους, χονδρέμπορους-διανομείς, τμήμα απευθείας πωλήσεων σε εταιρικούς πελάτες και πυραμιδική πώληση. Στα πλαίσια του στόχου της για αναβάθμιση των υπηρεσιών προς τους πελάτες και συνεργάτες και βελτίωση των λειτουργικών της διεργασιών αναζήτησε μια σύγχρονη λύση για την αποτελεσματικότερη διαχείριση των οχημάτων της, τα οποία χρησιμοποιούνται από το δίκτυο των συμβούλων πωλήσεων και το δίκτυο διανομής. «Η λύση Fleet Management της SpaceNet επελέγη ως η βέλτιστη για τις ανάγκες μας», εξηγεί ο Κος Παρχαρίδης, Αναπληρωτής Γενικός Διευθυντής της Πάπιστας Εμπορική Α.Ε.

Από την πρώτη ήδη φάση της εφαρμογής και λειτουργίας του συστήματος, συνέχισε ο Κος Παρχαρίδης, έχουμε στη διάθεσή μας πληροφορίες όπως τις ακριβείς κινήσεις όλων των οχημάτων πώλησης και διανομής, με απεικόνιση της διαδρομής που ακολούθησαν κατά την εκτέλεση του δρομολογίου, τη γεωγραφική συσχέτιση της θέσης-στάσης ενός οχήματος με συγκεκριμένο σημείο πελάτη, τη διάρκεια στάθμευσης ανά πελάτη, τις ταχύτητες κίνησης που αναπτύσσονται καθώς και πλήθος άλλων δεδομένων.

Είναι γεγονός, ότι πλέον έχουμε στα χέρια μας ένα πολύ φιλικό εργαλείο που μας επιτρέπει να έχουμε, εύκολα και άμεσα, τεκμηριωμένη και αξιόπιστη πληροφόρηση, διευκολύνοντας εντυπωσιακά το έργο διαχείρισης του ανθρώπινου δυναμικού μας καθώς και των οχημάτων μας.
Με την υιοθέτηση της λύσης της SpaceNet, ανακαλύπτουμε καθημερινά την πληθώρα των δυνατοτήτων που μας προσφέρονται, εφόσον ο χρόνος πλέον εντοπισμού των ανθρώπων μας είναι ζήτημα ενός κλικ και όχι χρονοβόρων και δαπανηρών συνομιλιών στο κινητό τηλέφωνο. Η παρακολούθηση της οδικής συμπεριφοράς των οδηγών των αυτοκινήτων μας, έχει περιορίσει κατά πολύ τις υπερβολικές ταχύτητες που καταπονούν τα οχήματα, αλλά και οδηγούν σε αυξημένη κατανάλωση καυσίμων. Στο σύντομο χρονικό διάστημα λειτουργίας του συστήματος, θα μπορούσε κανείς να μιλήσει και για επερχόμενη μείωση των λειτουργικών εξόδων του στόλου μας.

Ένα από τα βασικά οφέλη του εν λόγω συστήματος είναι η εύρεση των πελατών που απασχολούν υπερβολικά τους πωλητές και διανομείς . Το γεγονός αυτό σε συνδυασμό με την συνολική και πραγματική εικόνα της δραστηριότητάς μας, επιτρέπει στην εταιρία τη σωστή αξιοποίηση του ανθρώπινου δυναμικού της αλλά και τη βελτίωση της παραγωγικότητάς της.

Τελειώνοντας, θα ήθελα να επισημάνω, ότι είναι σημαντική η συνεισφορά του Fleet Management στην ασφάλεια των οδηγών του στόλου μας, αλλά και στην βελτιστοποίηση της εξυπηρέτησης των πελατών μας. Έχει διαπιστωθεί βελτίωση της κάλυψης του πελατολογίου μας, αφού εντοπίζοντας καθημερινά τις πραγματικές αιτίες καθυστέρησης και τα αδύνατα σημεία του προγραμματισμού μας, έχουμε τη δυνατότητα για συνεχή διόρθωση και βελτιστοποίηση της οργάνωσης των δρομολογίων. Παράλληλα, επιτυγχάνεται δυναμική ενημέρωση των πελατών μας για τυχόν καθυστερήσεις και αναπροσαρμογές των δρομολογίων εν κινήσει, όταν αυτό χρειάζεται.

Για να πραγματοποιηθούν βέβαια όλα τα παραπάνω, η Πάπιστας Εμπορική συνεργάστηκε στενά με τη SpaceNet , ώστε να δημιουργηθεί μια μοναδική λύση, ειδικά προσαρμοσμένη στις λειτουργικές απαιτήσεις μας, με στόχο την απόλυτη λειτουργικότητα και κερδοφορία της εταιρίας μας. Σε όλη τη διάρκεια υλοποίησης της λύσης αλλά και κατά την ολοκλήρωση του έργου, η τεχνογνωσία των ανθρώπων της SpaceNet υπήρξε υποδειγματική, εξασφαλίζοντας αμέριστη τεχνική υποστήριξη στην Πάπιστας Εμπορική.

« Επιστροφή

 
 
Space Hellas ISO certifications
© Space Hellas 2020 | Privacy Policy | Terms of Use | Sitemap